Velkommen til FodboldOplevelser.dk

 Fodboldoplevelser.dk er et dansk rejsebureau etableret af 2 unge mænd Christian og Dan på henholdsvis 33 og 31 år.

Vi ELSKER FODBOLD HELT IND I HJERTET…

………… og føler at vi igennem mange års erfaringer og et grundigt forarbejde, gerne vil dele ud og tilbyde andre fodboldinteresserede personer denne helt specielle oplevelse, der ikke kan beskrives med ord, men omvendt skal opleves ………………..

 Vi har en del kunder, som vi karakteriserer ’jomfru-rejsende’; kunder der for første gang bevæger sig ud for at opleve den store fodboldverden. Disse kunder har til tider mere brug for en mere detaljeret orientering og rådgivning, end de mere garvede fodboldrejsende. Men lige meget om man er en rutineret fodboldrejsende eller det modsatte, tager vi os i Fodboldoplevelser.dk ekstraordinær god tid til den enkelte kunde. Vi forskelsbehandler ingen kunder, men tilbyder altid samme produkt/serviceydelse hver eneste gang. Vi sidder klar for at hjælpe og rådgive vores kunder, men har gjort et stort stykke forarbejde for at vores kunder er grundigt orienteret og velinformeret før, under og efter bestillingen. Når rejsen nærmer sig og efterfølgende slutter, hører du helt sikkert fra os igen.

 Vi har været på markedet siden sæsonen 2015/2016 og har oplevet en stor interesse og efterspørgsel efter vores koncept.

Komplette fodboldpakkerejser m/ personlig dansk service & erfaring

Fodboldoplevelser.dk tilbyder en bred vifte af forskellige komplette fodboldpakkerejser til England, Skotland, Spanien og Italien i forskellige varianter & prisniveauer. Alle vores pakker består af minimum:


Fly, (transfer), hotel & kampbillet:

Vores fodboldpakker består foruden fly, (transfer), hotel og kampbillet af:

 Fuld dækning v/ flyforsinkelse og/eller -aflysning, der desværre resulterer i at man ikke oplever sin kamp. Med andre ord får du ikke bare refunderet flydelen, men hele pakkens pris-

Match Garanti (mod tillæg) v/ kampforskydning, er også altid en fast del af vores fodboldpakker. Match Garantien træder i kraft, så snart at kampdatoen er fastlagt på et tidspunkt uden for rejseperioden. Vi dækker ALLE omkostninger, herunder flyændrings-gebyrer og eventuelt ekstra nætter. Du er derfor altid dækket ind til sokkeholderne, når du bestiller din fodboldtur gennem Fodboldoplevelser.dk.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du vide dig sikker på at alle elementer i vores fodboldpakker altid er af høj kvalitet. Dermed har vi måske ikke de billigste fodboldrejser på markedet, men vi er stolte over at levere et produkt af høj kvalitet, og kalder dem derfor de bedste fodboldpakker.

Historik og fremtiden

Sæson 2015/15 - starten  i England

Vi startede op på det engelske marked - også kaldet fodboldens hjemland – i sommeren 2015 og har netop afsluttet vores 2. sæson 2016/2017. I løbet af de 2 sæsoner har vi valgt at udvide til flere klubber og lande i takt med efterspørgslen, men har stadig haft vores hovedetfokus på England, og det fortsætter vi med ind i sæsonen 2017/2018. Vi bestræber os på at være ekstraordinær stærke på det engelske marked og vi brænder for hele tiden at finde de bedste og anderledes løsninger for vores kunder. Udvikling er generelt en grundsten i Fodboldoplevelser.dk, hvilket specielt skal tilgodese vores ”stamkunder”, så man altid som eksisterende kunde kan forvente nogle nye og alternative fodboldoplevelser.

Sæson 2016/2017 – udvidelse til Spanien

 Spanien har vi prioriteret højt i sæsonen 2016/2017, og vi har og stadig bruger, mange kræfter på at udvikle netop dette område, uden at nedprioritere England. Vi er kommet så langt med Spanien nu, at vi selv mener at vi er meget tæt på samme høje niveau som England. Glæd jer til den kommende spanske sæson 2017/2018, her kommer vi for fulde gardiner gennem vores fantastiske leverandører og et rigtig grundigt forarbejde.

Sæson 2017/2018 – udvidelse til Skotland og Italien

Skotland og Italien er 2 nye markedet som også får sin opblomstring i den kommende sæson 2017/2018, og da Skotland ligner England meget til en sammenligning, så er Italien en helt anden historie. Vi har valgt at gå ind i den italienske historie og tilknyttet en ny italiensk rejsekonsulent, som suverænt skal varetage det italienske marked. Det er vigtigt at vi har de rette folk til de rette markeder, og vores nye rejsekonsulents passion kommer til at gøre Italien rigtig interessant.

Fremtiden

Det langsigtede mål for Fodboldoplevelser.dk er intet mindre end at være den foretrukne rejseudbyder af komplette fodboldpakkerejser til Europæiske kampe. For at kunne blive den foretrukne rejseudbyder, skal vores produkt/serviceydelse altid være af højeste kvalitet. For at kunne levere høj kvalitet, skal der investeres tid og kapital i et grundigt forarbejde. Et grundigt forarbejde og hele tiden have en finger på pulsen, er altafgørende i Fodboldoplevelser.dk. Vi vil og kan kun vokse i et begrænset tempo, da vi altid skal kunne stå 100 % inde for produktet/serviceydelsen vi sælger. Derfor vil bestemte lande og klubber først være tilgængelige, når vi er helt klar, og vi med god samvittighed kan sende vores kunder afsted på nye destinationer.

 

Begrænset tilgængelighed

Som et nyere og mindre rejsebureau på markedet er vi begrænset af, kun at kunne reservere - og dermed tilbyde vores kunder - et begrænset antal kampbilletter til bestemte kategorier og hotelværelser til udvalgte kampe.

Vi gør alt hvad vi kan for at opdatere vores pakkers tilgængelighed, men med efterhånden mere end 500 kampe til sæsonstart, kan visse pakker og/eller kategorier være udsolgt på bestillingstidspunktet i travle perioder. Dette forekommer dog yderst sjældent, og i visse tilfælde kan vi få klubben/hotellet til at stille yderligere kampbilletter/værelser til rådighed ved forespørgsel.

Et råd på vejen

Vi råder vores kunder til at bestille deres fodboldpakkerejser, så tidligt som muligt, da der kan opstå udsolgt situationer eller prisstigninger på relativ kort tid, og jo tættere man kommer på kampen. Det er et faktum i denne branche at fodbold pakkerejser generelt varierer i pris pga. de mange variable omkostninger, der er forbundet med en sammensætning af sådan en komplet pakke.

Holdet bag og lokation

Det nye lokale, som er blevet indviet i juni måned 2016, findes på adressen Gammel Køge Landevej 55 4. sal, 2500 Valby. Her sidder Dan, 1 rejsekonsulent (Doruk) og en administrationsmedarbejder/regnskabsansvarlig (Dot). Tilsammen udgør vi et stærkt fagligt team, der altid har tid til vores kunder på chat, mail eller telefon, og hellere end gerne vil besvare spørgsmål. Har du lyst til at kigge forbi og høre nærmere om vores produkter, så lav en aftale med os, så har vi kaffen klar.

Skal du med?

Er du interesseret i en komplet fodboldpakkerejse af højeste kvalitet, så lad os opfylde dit ønske og se om vi ikke kan gøre det til en uforglemmelig oplevelse!

Mange venlige fodboldhilsner

 FODBOLDOPLEVELSER.DK I/S
Dot, Doruk og Dan