FAQ

RING HELLERE END GERNE TIL OS

– vi sidder klar ved telefonen og ser frem til at besvare dine spørgsmål.


 • Kan man nøjes med købe hotel & kampbillet eller kampbillet alene?

Nej, man køber altid hele pakken hos os bestående af minimum; fly, transfer, hotel og kampbillet.

 • Kan jeg sidde sammen med alle mine medrejsende?

Vi garanterer, at i som minimum kommer til at sidde 4 personer sammen på stadion. Vi kan ved forespørgsel sætte flere sammen end de 4 personer og store grupper vil normalt heller ikke være et problem for os.

NB: i yderst sjældne tilfælde til bestemte siddeplads-kategorier og bestemte store kampe, vil der kunne være tale om blot 2 personer sammen på stadion.

 • Hvor på stadion sidder vi specifikt?

Der kan være tale om en bestemt blok eller et større farvemarkeret område bestående af flere sammenhængende blokke. Den præcise placering i blokken/området vides ikke før kunden fysisk har modtaget de officielle kampbilletter.

 • Hvornår får vi vores officielle kampbilletter - og hvordan leveres de?

I de fleste tilfælde leveres kampbilletter i hotellets reception noteret i den hoved-rejsendes fulde navn. De er normalt klar til
afhentning v/ check in og man spørger efter en kuvert (engelsk: envelope).

 • Kan vi være sikre på at de officielle kampbilletter bliver leveret?

Ja. Da der er tale om en fodboldpakkerejse, ville det være ret så mærkeligt, hvis kampbilletten udeblev. Alle vores 800 kunder fra sæson 16/17 modtog deres kampbilletter efter de ovennævnte leveringsmåder og -tider. Du kan være helt rolig.

 • Kan vi få kontakt til Fodboldoplevelser.dk under rejsen?

Der er naturligvis en hotline under rejsen til afhjælpning af akutte problemer.

 • Er vi sikre på at få det valgte hotel?

Vi bestræber os på at I skal bo på det valgte hotel. Er det mod forventning udsolgt, så finder vi naturligvis et hotel af samme, høje kvalitet til jer.

 • Er vi sikre på at få de valgte flyafgange og hvornår kender vi det præcise flytidspunkt?

Vi bestræber os på at I får tildelt de valgte flyafgange. Er det mod forventning et stort prisudsving, tilbyder vi et godt alternativ til jer. Vi opdaterer flypriser manuelt minimum 1 gang om ugen, og er derfor mest muligt up to date, som tiden tillader det. Normalt vil der være store udsving i prisen jo tættere man kommer på afrejsetidspunktet.

 • Tilbyder vi grupperabat?

Ja, vi vil med glæde give et tilbud for grupper bestående af mere end 4 personer.

 • Tilbyder vi børnerabat?

Nej, vi tilbyder som udgangspunkt desværre ikke børnerabat medmindre andet er beskrevet på den enkelte kamp. Der er dog til tider mulighed for at kunne skaffe familie-værelser og/eller børne-kampbilletter.

 • Proceduren efter bestilling på Fodboldoplevelser.dk's webshop

 1. Indenfor 24 timer (i hverdage) fra kundens modtagelse af denne automatiske kvittering, vil kunden modtage en ny manuelt udarbejdet mail indeholdende alle pakkens dele, eksempelvis følgende informationer; flyselskab, flytider, hotel, antal overnatninger, rejsens periode og kampbillettype mm.

 2. Kunden bedes indenfor 24 timer for modtagelse af de nævnte oplysninger, be- eller afkræfte ordren. Der bedes samtidig oplyses fødselsdato og fulde navne (som angivet i passene) på alle deltagere + hjemadresse for den hovedet-rejsende, ved bekræftelse af ordren. Ved bekræftelse af ordren frafalder fortrydelsesretten, og aftalen er dermed bindende. Modtager Fodboldoplevelser.dk intet svar indenfor tidsfristen anses bestillingen/forespørgslen som annulleret, og et nyt tilbud vil være gældende.

 3. Kunden modtager sine rejsedokumenter og faktura/ordrebekræftelse senest 5 hverdage efter Fodboldoplevelser.dk's modtagelse af bekræftelsen + fødselsdato og fulde navne (som angivet i passene) + hjemadresse for den hovedet-rejsende.

NB: Fodboldoplevelser.dk har ligeledes 24 timer (i hverdage) til at be- eller afkræfte bestillingen/forespørgslen. En annullering af bestillingen/forespørgslen kan forekomme ved udsolgt-situationer eller væsentlig forhøjede omkostninger i perioden. Fodboldoplevelser.dk frigiver pengene samme dag som annulleringen afsendes.