England

VORES FODBOLDREJSER TIL ENGLAND
- PREMIER LEAGUE & CHAMPIONSHIP

Fodboldrejser til Premier League eller Championship i England er vores helt store passion, og derfor ligger vi meget tid og ressourcer på disse 2 ligaer. En fodboldrejse til byerne Manchester, Liverpool, Newcastle eller London har samme kendemærke: det oser af fodbold!


Vi er stolte af at kunne tilbyde markedets bedste fodbold-pakker til England. Vi har måske ikke de billigste fodbold-pakker til Premier League og Championship, men det tilsigter vi bestemt heller ikke. Vi tilsigter at have de bedste!


I Manchester by kan du finde fodbold-pakker til Old Trafford eller Etihad Stadium. Er det Manchester United i rødt eller Manchester City i lyseblåt du vil opleve? I Liverpool by kan du selv bestemme hvilke af de to stadions Anfield Road eller Goodison Park, du ønsker at træde ind på. Bare vær sikker på at du træder ind på det rette stadion, da ”The Toffees” fra Everton FC, nok kigger lidt skævt, hvis man står i en mørkerød Liverpool FC-trøje. Anfield Road og Goodison Park ligger blot et stenkast fra hinanden. I Newcastle Upon Tyne støder du ind i de nord-engelske klubber Newcastle United eller Sunderland A.F.C, hvor det normalt er hjem-adressens beliggenhed i forhold til floden ”Tyne”, der afgør om du er fan af det ene eller andet hold. I London er der rigeligt med valgmuligheder for fodbold-rejser i Premier League og Championship, og her er der en fantastisk mulighed for at kombinere flere kampe på samme fodbold-tur. De nordlige London-klubber Arsenal FC og Tottenham Hotspur FC har stadions, der er fra to forskellige verdener. Arsenal Fc’s Emirates Stadium er top-moderne, hvorimod Tottenham Hotspur FC’s White Hart Lane i dets sidste sæson, syder af tradition og gamle dage. Ta’ med vest på og følg ”The Blues” fra Chelsea FC og Stamford Bridge. Oplev de 3 traditionsrige Championship-klubber Brentford FC, QPR og Fulham FC, der ikke ligger mange kilometer fra Stamford Bridge. Skal du opleve et stadion af god gammel engelsk karakter, skal du ned syd-på til Croydon. Her er det Crystal Palace FC og stadionet Selhurst Park, der åbner sine rustne døre for traditionsrig engelsk fodbold-underholdning.


Vi kan altid kombinere flere fodbold-kampe på samme fodbold-rejse til England, og der vil til tider også indgå andre sportsgrene.

England Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Arsenal

  Arsenal

 • Chelsea

  CHELSEA FC

  Ta’ med på en fodboldrejse til Vest-London og oplev Chelsea FC’s jagt på en gentagelse af Premier League trofæet. Det er Stamford Bridge, der ligger græstæppe til store spillere som Diego Costa, Eden Hazard og David Luiz. Chelsea FC og Stamford Bridge har sammen skabt en masse store oplevelser, og når det først tager fart, er stemningen helt fantastisk!

  Når du tager på en fodboldrejse til Vest London for at opleve Chelsea FC, skal det gøres på bedste vis, og derfor har vi valgt kampbilletten ”langside nede inkl. spisning og drikke” som standard. Her bliver man bliver placeret i blok West Lower 1 eller 2 på 18. række. Pre-match-spisningen foregår et stenkast fra stadion, og hvorfor ikke starte op sammen med en masse andre Chelsea FC fans?

  Der er også mulighed for at opgradere til kampbilletten "langside oppe inkl. rundvisning, museum, spisning, drikke mm." Det er den ultimative oplevelse, hvor Pre-match-arrangementet starter 5 timer før kick off på stadionet Stamford Bridge.

  Vores fodboldrejser er altid med fly, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og Match Garanti (mod mindre tillæg).

  Fodboldrejser til Stamford Bridge og Chelsea FC er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til London?

 • Crystal Palace

  CRYSTAL PALACE

  Ta’ med på en fodboldrejse til Syd-Øst-London og oplev Crystal Palace i kampen mod at undgå nedrykning. Det hele folder sig ud på stadionet Selhurst Park, der har en helt speciel og unik stemning. Her er tæt på alle tilskuere på tribunerne sæsonkort-holdere, og man mærker tydeligt at det betyder alt for fansene "The Glaziers", når deres hold træder ind på græstæppet. Man kan roligt kalde et besøg på Selhurst Park for en unik fodboldoplevelse! Det oser ikke ligefrem af sex, men omvendt minder om de gode gamle tips-lørdag-dage, hvor der blev spillet mere med musklerne end teknikken.

  Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og match garanti.

  Fodboldrejser til Selhurst Park og Crystal Palace er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til London?

 • Everton

  Everton

 • Liverpool

  LIVERPOOL FC

  Ta' med på en fodboldrejse til Liverpool FC og oplev det legendariske Anfield Road. Syng med på You'll Never Walk Alone, som endetribunen "The Kop" for fuld musik skråler med alt hvad den kan trække!

  Når i ankommer til Manchester Airport, vil i bliver bragt videre enten af taxi eller bus til centrum af Liverpool. I bliver sat af i området omkring vores opgraderings-hoteller i centrum kaldet Premier Inn Liverpool Albert Dock *** og Premier Inn Liverpool City Centre (Liverpool One). Vi råder altid vores kunder til at opgradere til disse hoteller, hvis man i størstedelen af tiden vil befinde sig i centrum. Hvis man hellere vil være tættere på stadion, træningsanlæg og i mere rolige omgivelser, skal man holde fast i vores standard-hotel Premier Inn Liverpool (West Derby) ***.

  Til størstedelen af vores kampe har vi udvalgt standard-billetten "Reds Bar", langside nede, blok KG, række 20 + 21. Du sidder tilstrækkeligt langt oppe til at have et godt overblik over banen, men samtidig er relativt tæt på spillerne. Vi tilbyder generelt forskellige varianter af kampbilletter - kortside, langside, med eller uden Hospitality mm. Vi har en rigtig god aftale med Liverpool FC, så det er bare at spørge, hvis man har specielle forespørgsler mht kampbilletter eller andre spørgsmål.

  Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og Match Garanti v/ kampforskydning (mod mindre tillæg).

  Fodboldrejser til Anfield Road og Liverpool FC er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til Liverpool?

 • Manchester City

  MANCHESTER CITY

  Ta’ med på en fodboldrejse til Midt-England og oplev Manchester City - også kaldet ”The Citizens” - folde sin store stjerneparade af spillere ud på det nyere stadion Etihad Stadium. Etihad Stadium kan husere 56.000 tilskuere, en hel del færre end den store ærke-rival Manchester United. Men husk på at der er overtal af Manchester City fans i byen Manchester, selvom stadion og medlemstal er betydeligt mindre end rivalen.

  I får tildelt kampbilletten Premium seats 93:20 - Blok 209, der er placeret på langsiden East Stand i det mellemste niveau, med et fremragende udsyn!

  Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og match garanti.

  Fodboldrejser til Etihad Stadium og Manchester City er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til Manchester?

 • Manchester United

  MANCHESTER UNITED

  Ta' med på en fodboldrejse til Midt-England og oplev "De Røde Djævle" folde sig ud på Old Trafford også kendt, som "Drømmenes Teater". Fodboldrejser til Manchester United gør det muligt at opleve de store rekord-indkøb Poul Pogba og Zlatan Ibrahimovic folde sig ud.

  Køber du en fodboldrejse til Manchester United og Old Trafford, forsyner vi jer med standard-billetten "Corner - NE3426 (hjørne-billet)". Man kan også opgradere til Hospitality-billetten "Longside Hospitality - N3405 (langside m/ spisning)". Der er altid tale om en bestemt blok, og der er tale om sammenhængende kampbilletter uafhængigt af antallet, så længe vi har kapaciteten.

  Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og match garanti.

  Fodboldrejser til Old Trafford og Manchester United er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til Manchester?

 • Newcastle

  NEWCASTLE UNITED

  Ta’ med på en fodboldrejse til Nord-Øst-England og oplev byen Newcastle Upon Tyne, hvor de indfødte ”The Geordies” folder sig ud. Fodbold-stadionet St. James Park kan husere intet mindre en 52.000 ”Toon Army-tilskuere”. St. James Park ligger midt i byen og der oser af fodbold-feber i hele byen, når byens helte fra Newcastle United, skal forsøge at indfri befolkningens høje - og til tider urealistiske - forventninger.

  Vi placerer jer på den legendariske tribune Gallowgate i West Corner - ikke langt fra de mest passionerede Newcastle United fans, som står i East Corner.

  Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og match garanti.

  Fodboldrejser til St James Park og Newcastle United er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til Nord-Øst-England?

 • Tottenham

  TOTTENHAM HOTSPUR

  Ta’ med på en fodboldrejse til Nord-London og oplev Christian Eriksen’s Tottenham Hotspur.

  Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer.

  Fodboldrejser til Tottenham er med os langt fra de billigste, men du får noget af det bedste – hvorfor gå på kompromis nu man tager hele vejen på en fodboldrejse til London?

 • West Ham United

  West Ham United

 • Watford