FC Barcelona

FC BARCELONA

Ta' med på en fodboldrejse til Barcelona, som byder på alt hvad hjertet begærer. Barcelona by byder ikke kun på verdens-klasse fodbold i form af byens hold FC Barcelona, men har også masser af andre interessante kulturelle oplevelser. Barcelona by ligger ud til havet, og derfor har du mulighed for at lave en fantastisk kombination af storbyferie og charterferie.

Oplev stemningen på det gigantiske stadion Nou Camp blandt 99.000 cataloniere, når verdens-stjernerne Messi og Suarez folder sig ud.

Vi tilbyder 2 pakker til FC Barcelona: Basis-pakken og Premium-pakken. Vælger du en fodboldrejse til FC Barcelona med Fodboldoplevelser.dk I/S, så skal du gøre det på baggrund om et ønske af en gennemført oplevelse, hvor kvalitet er nøgleordet. Vores fodboldrejser er altid med fly, hotel og officielle kampbilletter. Du har ligeledes muligheden for at være dækket ind af diverse forsikringer og match garanti med Fodboldoplevelser.dk I/S.

Netop FC Barcelona (og generelt de spanske klubber) har fået rigtig meget opmærksomhed det seneste år, hvilket har resulteret i nogle fantastiske leverandørmuligheder til sæsonen 2017/2018. Vi kan med stolthed sige at vores Premium-pakker er de bedste og mest gennemførte pakker til FC Barcelona på hele markedet. Vi vil ikke bruge for meget tid på at forklare de enkelte dele i pakkerne, men hellere lade pakkerne tale deres eget tydelige sprog....

FC Barcelona 28 varer

Viser 1 - 28 af 28
Viser 1 - 28 af 28