Manchester United

MANCHESTER UNITED

Ta' med på en fodboldrejse til Midt-England og oplev "De Røde Djævle" folde sig ud på Old Trafford også kendt, som "Drømmenes Teater". Fodboldrejser til Manchester United gør det muligt at opleve de store rekord-indkøb Poul Pogba og Zlatan Ibrahimovic folde sig ud.

Køber du en fodboldrejse til Manchester United og Old Trafford, forsyner vi jer med standard-billetten "Corner - NE3426 (hjørne-billet)". Man kan også opgradere til Hospitality-billetten "Longside Hospitality - N3405 (langside m/ spisning)". Der er altid tale om en bestemt blok, og der er tale om sammenhængende kampbilletter uafhængigt af antallet, så længe vi har kapaciteten.

Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og match garanti.

Fodboldrejser til Old Trafford og Manchester United er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til Manchester?

Manchester United 23 varer

Viser 1 - 23 af 23
Viser 1 - 23 af 23