Liverpool

LIVERPOOL FC

Ta' med på en fodboldrejse til Liverpool FC og oplev det legendariske Anfield Road. Syng med på You'll Never Walk Alone, som endetribunen "The Kop" for fuld musik skråler med alt hvad den kan trække!

Når i ankommer til Manchester Airport, vil i bliver bragt videre enten af taxi eller bus til centrum af Liverpool. I bliver sat af i området omkring vores opgraderings-hoteller i centrum kaldet Premier Inn Liverpool Albert Dock *** og Premier Inn Liverpool City Centre (Liverpool One). Vi råder altid vores kunder til at opgradere til disse hoteller, hvis man i størstedelen af tiden vil befinde sig i centrum. Hvis man hellere vil være tættere på stadion, træningsanlæg og i mere rolige omgivelser, skal man holde fast i vores standard-hotel Premier Inn Liverpool (West Derby) ***.

Til størstedelen af vores kampe har vi udvalgt standard-billetten "Reds Bar", langside nede, blok KG, række 20 + 21. Du sidder tilstrækkeligt langt oppe til at have et godt overblik over banen, men samtidig er relativt tæt på spillerne. Vi tilbyder generelt forskellige varianter af kampbilletter - kortside, langside, med eller uden Hospitality mm. Vi har en rigtig god aftale med Liverpool FC, så det er bare at spørge, hvis man har specielle forespørgsler mht kampbilletter eller andre spørgsmål.

Vores fodboldrejser er altid med fly, transfer, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og Match Garanti v/ kampforskydning (mod mindre tillæg).

Fodboldrejser til Anfield Road og Liverpool FC er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til Liverpool?

Liverpool 18 varer

Viser 1 - 18 af 18
Viser 1 - 18 af 18