Chelsea

CHELSEA FC

Ta’ med på en fodboldrejse til Vest-London og oplev Chelsea FC’s jagt på en gentagelse af Premier League trofæet. Det er Stamford Bridge, der ligger græstæppe til store spillere som Eden Hazard og David Luiz, og det nye danske stjerneskud Andreas Christensen. Chelsea FC og Stamford Bridge har sammen skabt en masse store oplevelser, og når det først tager fart, er stemningen helt fantastisk!

Når du tager på en fodboldrejse til Vest London for at opleve Chelsea FC, skal det gøres på bedste vis, og derfor har vi valgt kampbilletten ”langside nede inkl. spisning og drikke” som standard. Her bliver man bliver placeret i blok West Lower 1 eller 2 på 18. række. Pre-match-spisningen foregår et stenkast fra stadion, og hvorfor ikke starte op sammen med en masse andre Chelsea FC fans?

Der er også mulighed for at opgradere til kampbilletten "langside oppe inkl. rundvisning, museum, spisning, drikke mm." Det er den ultimative oplevelse, hvor Pre-match-arrangementet starter 5 timer før kick off på stadionet Stamford Bridge.

Vores fodboldrejser er altid med fly, hotel og officielle kampbilletter. Du er hos Fodboldoplevelser.dk I/S ligeledes dækket ind af diverse forsikringer, og Match Garanti (mod mindre tillæg). Fodboldrejser til Stamford Bridge og Chelsea FC er måske ikke de billigste fodboldrejser, men vi tilbyder nogle af de bedste fodboldrejser – hvorfor gå på kompromis, nu man taget hele vejen på en fodboldrejse til London?

Chelsea 16 varer

Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16